Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
znate li ga?

Policija objavila novi fotorobot muškarca nađenog na Zenti

fotorobot zenta (1)
Foto: MUP
1/3
22.11.2012.
u 15:16

Smatra se da je riječ o slabo pokretnom ili nepokretnom čovjeku. Bio je visok 170 cm, imao je sivo-plave oči i orlovski nos

Splitska policija objavila je novoizrađeni fotorobot muškarca čije je raskomadano tijelo u listopadu pronađeno na u splitskoj Zenti. Njegov identitet još nije otkriven pa se u policiji nadaju da će nakon objave vjernijeg lika netko konačno prepoznati nepoznatog muškarca. Procijenjeno je da je stariji od 65 godina.

Smatra se da je riječ o slabo pokretnom ili nepokretnom čovjeku. Bio je visok 170 cm, imao je sivo-plave oči i orlovski nos. Nedostajao mu je veći broj zubi, a na preostalima ima zlatne navlake.

>>Raskomadao ga i razbacao po plažama! Tko je hrvatski Trbosjek?

Ključne riječi

Komentara 4

IB
istina_boli
20:00 22.11.2012.

Ma jok, Francek, uskrsnuo.

Avatar reciklirana_hrenovka
reciklirana_hrenovka
22:27 22.11.2012.

Ovako, na prvu ruku mi se učinilo da je Hitchcock

DU
Deleted user
08:38 23.11.2012.

Ja znam, al' necu rec', necu kazat'! :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije