Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhićen 46-godišnjak

Policija objavila detalje strave kod Metkovića: Muškarac (51) dvaput uboden u trbuh

Stravično ubojstvo kod Metkovića, brat nožem ubio brata
Ivo Cagalj/PIXSELL
18.01.2024.
u 08:57

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni u večernjim satima jučer, 17. siječnja, u obiteljskoj kući na predjelu mjesta Borovci u Kuli Norinskoj, hladnim oružjem usmrtio 51-godišnjaka zadavši mu dvije ubodne rane u području abdomena, priopćila je policija.

U naselju Borovci u općini Kula Norinska kasno sinoć dogodilo se stravično ubojstvo. Kako neslužbeno doznaje Dubrovački vjesnik, ubijen je muškarac, a navodno ga je ubio vlastiti brat nakon svađe. Tu informaciju donosi i portal Klik Ploče, koji navodi i da je smrtno stradala osoba iz Ploča.

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske potvrdili su da se ubojstvo doista dogodilo.

– Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske i Policijske postaje Metković, u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom, dovršili su kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena osnovana sumnja da je muškarac u dobi od 46 godina počinio kazneno djelo ubojstva iz čl. 110 KZ-a, na štetu 51-godišnjaka s kojom je usko obiteljski povezan.

Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodio zamjenik županijskog državnog odvjetnika, a kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni u večernjim satima jučer, 17. siječnja, u obiteljskoj kući na predjelu mjesta Borovci u Kuli Norinskoj, hladnim oružjem usmrtio 51-godišnjaka zadavši mu dvije ubodne rane u području abdomena.

VEZANI ČLANCI:

Policija je u konkretnom slučaju postupala po zaprimljenoj dojavi te je na mjestu događaja zatečen osumnjičeni 46-godišnjak, koji je uhićen i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje. Po nalogu Županijskog državnog odvjetništva tijelo usmrćenog muškarca prevezeno je na Odjel patologije dubrovačke bolnice, gdje će se provesti obdukcija – priopćila je policija.

VIDEO Teška nesreća kod Zaprešića, vozač udario u naplatnu kućicu i na mjestu poginuo

Komentara 1

DI
dino85
09:29 18.01.2024.

Gdje je ova snimka "Policijskog parkiralušta" nastaka, nwgdje kod kumova ili je to madrac iz ćelije kad netko nebude dobar, pa ga stavili na hlađenje. Sramote.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije