Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDAR KAMIONA

Policija objavila detalje nesreće na autocesti: Oba vozača su teško ozlijeđena

Prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva kamiona na autocesti Zagreb - Lipovac
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/7
09.02.2024.
u 09:44

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ protiv 42-godišnjak bit će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Prema podacima PU vukovarsko – srijemske, nakon obavljenog očevida prometne nesreće koja se jučer dogodila na autocesti Zagreb – Lipovac, navode kako je do nje došlo u trenutku kada se 42-godišnji hrvatski državljanin, koji je upravljao teretnim automobilom s pridodanim priključnim vozilom, nije kretao sredinom obilježene prometne trake. Kako stoji u priopćenju on je vozilo pomaknuo udesno, prešao na traku za zaustavljanje vozila u nuždi te udario u priključno vozilo pridodano na teretni automobil bosansko-hercegovačkih registracijskih oznaka, koji je prethodno u toj traci zaustavio 66-godišnjak, državljanin Bosne i Hercegovine.

Prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva kamiona na autocesti Zagreb - Lipovac
1/7

– U trenutku prometne nesreće, 66-godišnji vozač se nalazio izvan teretnog automobila, u neposrednoj blizini stražnjeg dijela vozila, gdje je došlo i do udara u 66-godišnjaka. U prometnoj nesreći oba sudionika su teško ozlijeđena, liječnička pomoć pružena im je u OŽB Vinkovci, a potom zbog težine ozljeda su upućeni u KBC Osijek na daljnje liječenje – navode iz PPU.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ protiv 42-godišnjak bit će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije