Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzbuna u zagorju

Policija u obitelji djevojčice koju su zbog siromaštva tukli u školi!?

'08.05.2013., Zalug, Hum na Sutli - Djevojcica N.A. (10) premjestena je iz podrucne skole Prislin u podrucnu skolu Brezno jer su je drugi ucenici maltretirali zbog slabijeg imovinskog stanja.  Photo:
'Matija Topolovec/PIXSELL'
10.05.2013.
u 07:26

Za djevojčicu je najbolje da ostane u drugoj školi jer se dobro uklopila, kaže otac. U Ministarstvu kažu da u školu šalju nadzornike

Naš jučerašnji tekst o djevojčici četvrtog razreda koja je zbog siromaštva bila žrtva nasilja učenika iz razreda u OŠ Prišlin kraj Huma na Sutli, te je zbog toga premještena u drugu školu, izazvala je puno reakcija. Djevojčičin otac Miroslav rekao nam je da ih je jučer posjetila policija, a u slučaj se uključio i centar za socijalnu skrb.

– Ravnateljica škole Biserka Špiljak rekla mi je da su sada na meti druga djeca. Mislim da su svi trebali reagirati puno prije, a ne sve zataškavati – rekao je otac. S ravnateljicom se dogovorio da je najbolje da do kraja školske godine kći ostane u drugoj školi jer se dobro uklopila. U Ministarstvu obrazovanja rekli su nam da su prijavu proslijedili Agenciji za odgoj i obrazovanje da se u školi što prije provede stručni nadzor.

>>Tukli curicu jer je siromašna pa je premjestili u drugu školu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije