Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osumnjičen 27-godišnjak

Policija o detaljima pokušaja ubojstva u Solinu: Propucao ga u obje noge pa se predao

Jedna osoba ozlijeđena u pucnjavi u Solinu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/7
01.11.2023.
u 18:59

Muškarca koji je u utorak navečer propucao 38-godišnjaka u jednom solinskom kafiću, splitsko-dalmatinska policija osumnjičila je za pokušaj ubojstva.

Policija 27-godišnjeg napadača tereti da je oko 19,30 sati u Solinu iz vatrenog oružja ozlijedio 38-godišnjaka te ga je nakon kriminalističkog istraživanja predala pritvorskom nadzorniku. Utvrđeno je da je 27-godišnjak ostvario obilježja kaznenog djela ubojstva u pokušaju 11 godina starijeg muškarca kojega je iz vatrenog oružja propucao u obje noge i teško ga ozlijedio.

Napadač je potom nazvao policiju i mirno se predao. Žrtva napada je s teškim i po život opasnim ozljedama prevezena u KBC- u Split, gdje je operirana. Policija zasad ne otkriva motiv napada, no neslužbeno se doznaje da bi motiv za obračun mogao biti novčani dug.

VEZANI ČLANCI 

VIDEO Djed iz Imotskog o pozadini tragedije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije