Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nestao bez traga

Policija moli pomoć građana u potrazi za Ervinom Bešlićem (88)

ervin beslic
Damir Špehar/Pixsell
01.06.2011.
u 15:18

U nedjelju u popodnevnim satima iz vikend-naselja Vučani nedaleko od Čazme udaljio se u nepoznatom smjeru i otad mu se gubi svaki trag.

BJELOVAR – Iz vikend-naselja Vučani nedaleko od Čazme ove nedjelje nestao je 88-godišnji Ervin Bešlić, korisnik Doma za starije i nemoćne osobe "Ksaver" u Zagrebu.

Nestali Bešlić, kako ističu u policiji, u Vučanima je boravio u društvu svoje 60-godišnje kćeri koja je i prijavila nestanak. U nepoznatom pravcu udaljio se u popodnevnim satima i otada mu se gubi svaki trag.

Potraga za njim krenula je istog dana, no unatoč sudjelovanju 50-ak policajaca, članova Gorske službe spašavanja i dobrovoljaca iz DVD-a, dosad nije dala nikakva rezultata. Stoga su u policiji odlučili zatražiti pomoć građana te mole sve one koji imaju bilo kakvih korisnih saznanja da se jave na broj 192.

Ervin Bešlić visok je oko 160 cm, slabije tjelesne građe, sijede rijetke kose, proćelav, ovalnog lica i sivih očiju. Bio je odjeven u jaknu svijetle krem-boje, kariranu košulju, smeđu vestu i sive hlače. Otežano se kreće i slabijeg je pamćenja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije