Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smrt u nesreći

Policija majci putem Facebooka javila da joj je sin mrtav

Facebook
DPA/PIXSELL
20.02.2013.
u 20:52

Istražitelji su poslali poruku na majčin profil na Facebooku te ga je ona dobila u mapi "Ostali". Kako ju je pronašla tjednima nakon što je poslana, majka nije mislila da je treba pročitati jer je poslana sa profila "Misty Hancock".

Isprika nije bila dovoljna kako bi smanjila tugu majke koja je o smrti svoga sina u prometnoj nesreći doznala iz poruke koju joj je na Facebook poslala policija, piše AJC.

Amerikanka Anna Lamb-Creasey kazala je da nije znala kako istražitelji iz okruga Clayton pokušavaju doći do nje da bi joj rekli kako je njezin 30-godišnji sin Ricky Lamb poginuo nakon što ga je na pješačkom prijelazu, 24. siječnja, udario automobil.

"Nisam znala tko to šalje"

Istražitelji su poslali poruku na majčin profil na Facebooku te ga je ona dobila u mapi "Ostali". Kako ju je pronašla tjednima nakon što je poslana, majka nije mislila da je treba pročitati jer je poslana s profila "Misty Hancock" i u njoj je bila fotografija rapera iz Atlante.

– Nisam znala tko to šalje, a sigurno nisam mislila da je od policije – kazala je Lamb-Creasey. I njezina kćer dobila je istu poruku, ali ju je otvorila 20 dana nakon što je Ricky Lamb poginuo.

 "Facebook je pomogao da pronađem sina"

– Na kraju krajeva, Facebook je pomogao da pronađem sina. No, policija je u traženju mogla napraviti bolji posao – kazala je uplakana majka. Selila se u danima kada je poruka poslana, ali tvrdi da su je "plavci" mogli pronaći da su zvali na njezin posao.

Glasnogovornik policije Kevin Huges tvrdi da su pokušali sve kako bi na uobičajen način doći do obitelji, no nisu uspjeli. Unatoč ovom incidentu, u budućnosti planiraju još više koristiti Facebook u takvim slučajevima.

– Facebook je "alat" koji sasvim sigurno može pomoći policiji – rekao je Huges.

>>Britanski bjegunac na Facebooku policije: Uhvati me ako možeš!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije