Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luksuzna patrola

Policija u Dubaiju nabavila Aston Martin One-77 vrijedan 1,45 mil. €

Ashton Martin i lamborgini
screenshot/Twitter
06.05.2013.
u 11:52

Najskuplji automobil u vlasništvu policije jest Aston Martin One-77, koji je proizveden u ograničenoj seriji od 77 primjeraka

Policija u Dubaiju nastavlja s nabavkom skupocjenih jurilica za svoj vozni park. U karakteristične zeleno-bijele oznake već su  prije obojeni Lamborghini Aventador, Ferrari FF, Chevrolet Camaro i BMW Serije 5, a sada su im se pridružili i Mercedes SLS AMG, Bentley Continental GT Coupe i uvjerljivo najskuplji od svih – Aston Martin One-77.

Tri najnovija modela bit će predstavljena javnosti u izložbenom prostoru Arabian Travel Marketa u Dubaiju od 6. do 9. svibnja.

Kupnja skupocjenih automobila dio je strategije razvoja turizma, a ovi automobili na ulicama Dubaija predstavljat će još jednu od mnogih turističkih atrakcija ovog grada, javlja Drivearabia

– S obzirom na to da je Dubai prijestolnica luksuza u svakom pogledu, nužno je i da policijske snage drže korak, objasnio je zamjenik šefa policije Dubaija, Khamis Mattar Mazinah.

Najskuplji automobil u vlasništvu policije jest Aston Martin One-77, koji je proizveden u ograničenoj seriji od 77 primjeraka.  Čak sedam ih je "završilo" u UAE. Pokreće ga 7.3 litarski V12 motor sa 760 konjskih snaga, smješten naprijed, dok se snaga prenosi na zadnje kotače automobila. Za ubrzanje od 0-100 km/h potrebno mu je 3,5 sekundi, a prema tvorničkim podacima maksimalna brzina iznosi 322 km/h.

Kada je reč o Ferrariju FF, zanimljivo je da će ovu jurilicu voziti dvije policajke.

>>Dubaijska policija u Lamborghiniju od 360 tisuća funti

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije