Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spriječili prosvjed

Policija držala prosvjednike sve dok Kosor nije napustila Imotski

kosor, makarska (1)
Foto: 24sata
1/6
25.10.2011.
u 12:18

Zbog narušavanja javnog reda i mira lokalna policija privela je i podnijela optužni prijedlog protiv trojice članova 'Udruge mladih Imotski – JUMA.

Zbog narušavanja javnog reda i mira imotska policija podnijela je optužni prijedlog protiv 24-godišnjeg Rajka D., člana Udruge mladih Imotski – JUMA. Naime, prije jučerašnjeg dolaska premijerke Jadranke Kosor u Imotski, članovi Udruge mladih postavili su svojevrsnu instalaciju, točnije donje rublje na pročelje zgrade nekadašnje zgrade duhanske stanice.

Kako su im komunalni redari instalaciju skinuli, prijavili su slučaj policiji koja je donje rublje pronašla u kontejneru. Nakon toga su članovi Udruge mladih na pročelje zgrade postavili transparent dugačak sedam do osam metara s natpisom "Vratite ukradeno".

Imotski vatrogasci brzo su ga uklonili kako se natpis ne bi "pogrešno protumačio", a mladi su skidanje popratili galamom i negodovanjem. Policija je privela tri osobe. Osim Rajka privedeni su 24-godišnji Mirko K. i 25-godišnji Ivo Ž. jer nisu kod sebe imali osobne iskaznice. Bit će kažnjeni za prekršaj.

Najzanimljivije od svega je da je kriminalistička obrada nad privedenim mladićima trajala upravo toliko koliko je premijerka boravila u Imotskom. Pušteni su oko 15 sati, a u policiji kažu da su mladići privedeni zbog ponašanja, a ne zbog transparenta.

Komentara 14

KO
konoplja
13:40 25.10.2011.

Dovedite mi poštenog političara, ja ču vama dovesti nevinu kurvu!

CH
chemica
13:46 25.10.2011.

Kada je Maršal Tito posjetio SAD, policija je pohapsila svu ustašku i četničku emigraciju i zadržala ih sve do njegovog odlaska. Hm. Ma da ova nije poludjela od vlasti pa sada misli da je Drug Tito? Već je neko vrijeme uvjerena da dobro vodi ovu zemlju pa korak do potpunog ludila više nije toliko velik.

Avatar Dinamo BBB
Dinamo BBB
13:01 25.10.2011.

Tako je bando Jacina ! Vratite ukradeno ! Privedite i mene. Valjda je i ovo remečenje javnog reda i mira . Čekam !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije