Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždin

Policajci u Stanoingu zbog gospodarskog kriminala?

stanoing
Marko Jurinec/PIXSELL
23.12.2011.
u 16:28

Većinski vlasnik Stanoinga je Eduard Brumen, a Stanoing je jedan od najvećih investitora u gradnju u Varaždinu

Varaždinska tvrtka Stanoing još je pod "opsadom" policije. Policajci su danas već iznijeli neke dokumente iz te tvrtke, a kako neslužbeno doznajemo, istraga se provodi po nalogu Županijskoga državnog odvjetništva u Varaždinu i to zbog gospodarskog kriminala. O čemu je konkretno riječ i koje su osobe predmet istrage, još nije poznato.

Inače, većinski vlasnik Stanoinga je Eduard Brumen, a Stanoing je jedan od najvećih investitora u gradnju u Varaždinu. Jedna od važnijih djelatnosti tvrtke je i održavanje stambenih zgrada u Varaždinu, Novom Marofu, Ivancu i Ludbregu, čiji su upravitelji.

Komentara 2

Avatar nekakav
nekakav
16:49 23.12.2011.

i dalje hvataju... kako to napreduje, kukurikači će uskoro ostati bez ijednog obrtnika da bi mu mogli obračunavati porez, pdv...

KR
krka
19:58 23.12.2011.

E ljudi moji, ovako:Policiji bi bilo dosta da samo čita ovaj portal, pardon komentare. Pišemo, na godine kaj se događa u Varaždinu. Kao prvo Stanoing nije najveći investitor u stanogradnju u Varaždinu, već Hypo Banka.Lokalna uprava je Stanoingu omogučila apsolutni monopol koji to radi u sprezi sa Bankom. Nadalje, dok se ne istraži i poslovanje Varkoma, Parkova,kompletnog poglavarstva i odjela u istome, nema cjelovite slika kriminalnih rabota u gradu. Ak je veliki meštar marifetluka čupavi Čehok otišel, nemojte misliti da su ostali poštenjaci. Isti je slučaj i sa poreznom upravom u Varaždinu; pojedincima se plačanje poreza odgađa u nedogled, privatnici \'\'podmazuju\'\' zaposlenike radeći im privatno poslove za \'\'žmirenje i odgađanje plačanja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije