Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama kod Chicaga

Policajac i vatrogasci u prometnoj gužvi porodili bebu

beba
NI Syndication/PIXSELL
23.01.2013.
u 22:20

Prometna nesreća sa smrtnom posljedicom izvan Chicaga zamalo je bila kobna i za trudnicu koja se sa svojim suprugom probijala kroz prometnu gužvu kako bi stigla u bolnicu.

Prometna nesreća sa smrtnom posljedicom izvan Chicaga zamalo je bila kobna i za trudnicu koja se sa svojim suprugom probijala kroz prometnu gužvu kako bi stigla u bolnicu, jer se već počela porađati, piše Yahoo News.

Hector Morales i njegova supruga zapeli su u gužvi u gradu Ciceru. Gužva je nastala nakon nesreće u kojoj je poginula jedna žena. Moralesova supruga Kathryn Engle već se počela porađati i nije bilo vremena za gubljenje. Muškarac je izašao iz automobila te je na ulici počeo mahati rukama i dozivati u pomoć.

Na njegovu sreću, pozive u pomoć čuli su policajac i vatrogasci koji su usmjeravali promet te su ženi pomogli da rodi dječaka Aidana teškog 3,5 kilograma. Nedugo potom mlada majka i njezino novorođenče prebačeni su u bolnicu na stalnu skrb liječnika. Cicero nema rodilište pa je Aidan postao prva beba rođena ove godine u tom gradu.

>>VIDEO Ne hoda, ne govori, ali zato 'rastura' Gangnam Style!

>>FOTO Beba iz majčine utrobe uhvatila liječnika za prst

 

Komentara 1

K1
k1milica
22:37 23.01.2013.

koliko ste beba ubili worldwide? a to su teske teme -- smo vi gledajte sulelmana (kojeg se i turski predsjednik srami) i slusajte cetinskog i severinu (sramim se sto sam hrvat ali jesam, i sto sam pucao u ratu ali jesam)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije