Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suđenje navijaču

Policajac svjedočio da je paklenu napravu bacio mladić gol do pasa

navijači huligani (1)
PUZG
01.02.2011.
u 15:51

Marović je optužen da je lani u svibnju na stadionu u Maksimiru bacio topovski udar od kojeg je policajac Kristijan Trokter ostao bez oka.

ZAGREB - Snimili smo osobu koja je bacila eksplozivnu napravu, a to je bio mladić gol do pasa, s ruksakom na leđima i majicom zavezanom oko donjeg djela lica – svjedočio je Robert Đurković, interventni policajac, u nastavku suđenja Nikici Maroviću na zagrebačkom Županijskom sudu.

Marović je optužen da je lani u svibnju na stadionu u Maksimiru bacio topovski udar od kojeg je policajac Kristijan Trokter ostao bez oka.

Đurković je susret snimao kamerom koja je bila na vozilu interventne policije, a nakon utakmice snimke su analizirane. U svom iskazu policajac je kazao kako je dok je snimao uočio osobe koje su bacale baklje i eksplozivne naprave, no nije uočio osobu koja je ozlijedila njegova kolegu Troktera.

Opisujući trenutak nereda, koji je stavljen na teret Maroviću, policajac je opisao da se na njegovoj snimci vidi jedan navijač u bijeloj majici i s bijelom kapom na glavi, a okrenut je prema onom koji je bacio eksplozivnu napravu. Na snimci varaždinskih policajaca u taj isti trenutak, doduše bez bacanja naprave, zabilježeno je i izgrednikovo lice.

I Đurković je ocijenio da je riječ bila o eksplozivnoj napravi o čemu su svjedočili bljesak i snaga detonacije.

Sutkinja Sanja Mazalin danas je od policije dobila sve snimke što su napravljene tijekom nereda na ovoj utakmici.

 

Komentara 4

OB
-obrisani-
17:29 01.02.2011.

Bilo bi lijepo ,kada bi se taj nevaljalac javio sam u policiju,,možda,da mu ponude neku nagradu,,jer ovako će biti teško

JA
japa
07:57 02.02.2011.

Sve ove dilbere koji se na slici cerekaju u bajbuk na pet godina i tek kad neko od ovih \"heroja\" koji naravno nisu ništa vidjeli progleda i kaže tko je \"bacać\" pustit ga van iz bajbuka. Svi ostali koji nisu ništa vidjeli kao saučesnici nek odsjede do kraja kazne. Još je jedan žalosni detalj ove priće je to da je prosijek starosti na ovoj slici jako niski. Laku noć Hrvatska s ovakvim herojima.....

Avatar tovar
tovar
08:58 03.02.2011.

Pa ovaj na slici uopće nije gol do pasa, već nosi majicu. Možda slika nije potpuna, te se misli da je bio gol od pasa pa na dolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije