Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzeo je na očevidu

Policajac iz Gruda trošio novac s kreditne kartice samoubojice

bankomat,portal
Dalibor Urukalović/Poslovni dnevnik/PIXSELL
28.02.2013.
u 17:13

Iako svota nije bila značajna, ne možemo prešutjeti ovaj gnjusan čin i stoga smo ga kaznili. Tako će biti kažnjen i izbačen iz naše policije svatko tko se ogriješi o službu, kazao je načelnik MUP-a

Policajac iz Gruda (BiH) suspendiran je s dužnosti jer je uzimao i trošio novac s kreditne kartice osobe koja je izvršila samoubojstvo, a koju je uzeo tijekom očevida.

O neodgovornom ponašanju policijskog djelatnika javnost je obavijestio glavni načelnik MUP-a Zapadno-hercegovačkog kantona Zoran Galić koji je Dnevnom Avazu potvrdio da je službenik dobio krivičnu prijavu.

– Iako svota nije bila značajna, ne možemo prešutjeti ovaj gnjusan čin i stoga smo ga kaznili. Tako će biti kažnjen i izbačen iz naše policije svatko tko se ogriješi o službu – kazao je Galić.

>>Policajac ostao bez posla jer je naplatio 500 kuna lažnih kazni

Komentara 2

Avatar žič
žič
18:00 28.02.2013.

ne znam danas ali je to 90-setih bila stalna praksa da su tijekom uvidjaja poslije saobračajne nesreće nestajali novci,pasoši i vrijednije stvari......

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
18:41 28.02.2013.

A što će mrtvacu novac ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije