Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nespretnost

Policajac si propucao koljeno dok je čistio službeni pištolj

pistolj
Arhiva VL
22.07.2010.
u 13:55

Nesretni slučaj dogodio se u srijedu pola sata prije ponoći u Trogiru. Policajac je lakše ozlijeđen.

TROGIR - Policajac (42) iz Trogira koji radi na aerodromskom osiguranju ozlijedio je sam sebe prilikom čišćenja službenog pištolja HS 2000 u srijedu oko 23.25 sati. Policajac nije izbacio metak iz cijevi i nije opalio probni hitac u zrak.

Dok je držao oružje, pištolj je opalio te ga je hitac prostrijelio u lijevo koljeno. Uz užasne bolove, policajac je prevezen u bolnicu.

Komentara 5

IB
istina_boli
14:05 22.07.2010.

Mislis, tovar cistio suplju cjev, a ona opalila. Nije zvaka za seljaka!

OB
-obrisani-
14:16 22.07.2010.

Momak nije bio sreće kao ja Također čisteći Hrvatski pištolj,došlo je do opaljenja (2008g) Metak je završio u nekom djeteteu,sitnozubog oca Djete je preživjelo,slućaj je zataškan Oprezno svima sa oružjem,naroćito sa Hr-samokresom

OB
-obrisani-
20:29 22.07.2010.

neka objasni metak u cijevi ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije