Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pri privođenju sudio

Policajac (41) lakše ozlijeđen pri intervenciji

policija
Arhiva VL
29.05.2010.
u 10:16

Policajci su pokušavali smiriti fizički sukob između 37-godišnjaka i 34-godišnjaka s jedne i 26-godišnjaka s druge strane. Njihova kolegu napao je mlađi brat 26-godišnjaka

ZADAR - Jedan zadarski policajac lakše je ozlijeđen, nakon što je zajedno sa svojim kolegama jučer oko 13.15 sati izašao na intervenciju u dvorište kuće u Kijevskoj ulici br. 9 u Zadru pokušavajući smiriti verbalni i fizički sukob između 37-godišnjaka i 34-godišnjaka s jedne te 26-godišnjaka s druge strane. Prilikom privođenja 26-godišnjaka, koji je zatečen na svojoj kućnoj adresi u susjednoj Petrčanskoj ulici, taj mladić je verbalno napao policajce i pobjegao. Policajce je potom verbalno i fizički napao njegov 17-godišnji brat, koji je 41-godišnjem policajcu nanio lakše ozljede.

Protiv 17 – godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog kaznenoga djela spriječavanja službene osobe u obavljanju službene dužnosti. A zbog narušavanja javnog reda i mira sucu za prekršaje u Zadru privedeni su 37 – godišnjak, 17 – godišnjak i 34 – godišnjak, koji je jedini zadržan u pritvoru. Za 26 – godišnjakom policija i dalje traga.        

Komentara 1

ZL
Zlatko72
08:25 30.05.2010.

ma u tom zadru svaki par dana se pise nesta za te silnike kako policija to malo ne istambura netreba se dozvoliti tako oni su zaboravili da je policija zakon ljudi citaju u inozemstvu pa neceju doc na ljetovanje pa se boje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije