Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostaje iza brave

Polančecu i druga optužnica, ljeto provodi u Remetincu

polančec
Goran Stanzl/Pixsell
28.06.2010.
u 17:59

Polančec inače ljeto provodi iza brave jer mu je za dva mjeseca produžen boravak u Remetincu.

Protiv bivšeg potpredsjednika Vlade Damira Polančeca Uskok je podigao drugu optužnicu. Tereti ga se da je odvjetniku Petru Miletiću omogućio protupravnu isplatu 500.000 kuna. Uskok traži da se odvjetniku oduzme nezakonito stečen novac.

Polančec inače ljeto provodi iza brave jer mu je za dva mjeseca produžen boravak u Remetincu zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u istrazi oko HEP-ove preprodaje struje. Uhićen je potkraj ožujka u sklopu istrage o malverzacijama Podravkinim dionicama.

Komentara 6

MM
Mladen Miletić
23:25 28.06.2010.

Pozdrav od generala iz Bosne zločin se ne isplati pogotovo ako te nepuste u Bosnu !

MM
Mladen Miletić
18:32 28.06.2010.

Brača Hrvati su Polančecu ga uvalili jako muški isto kao i generalu Zagorcu.. Neki imaju prijatelje kod suda - kao Glavaši drugi samo neprijatelje koji ih onda oderu kao mlade majmune ... Zna se i ne priča se... Brodogradilišta propadošeoše željezare nitko ni sekunde ne odgovara a Podravka zdrava i sve u redu ali osvjetlio je jedno igralište i poštari i menađeri podpisuju Polančeca Mesić je posrednik poslava a on žrtvena ovca leži u zatvoru da bi nama ostalim Hrvatima dao slobodu da nas puste u EU = naravno ( Veliku osiromašenu zbunjenu polupropalu YU ...)

FE
Felicijen
21:28 28.06.2010.

Pretpostavljam da Polančecu Kosoričina \"plaćica\" uredno stiže svakog mjeseca i da ne kasni o čemu sasvim sigurno vodi brigu kolega Šuker.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije