Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
optužno vijeće

Polančec u Malom maestru potkraj veljače, danas bitnija Podravka

damir polančec
Petar Glebov/PIXSELL
24.01.2011.
u 09:31

U isto vrijeme Optužno vijeće odlučivalo je o osnovanosti optužnice za Podravku

Damir Polančec, bivši potpredsjednik Vlade, trebao je svjedočiti u nastavku suđenja u aferi Mali maestro. No, kako je u isto vrijeme imao optužno vijeće za Podravku, nije mogao pristupiti pa će kao svjedok biti saslušan potkraj veljače.

Optužno vijeće zagrebačkoga Županijskog suda danas je, naime, nastavilo raspravu o USKOK-ovoj optužnici protiv Polančeca i ostalih podravkaša Darka Marinca, Zdravka Šestaka, Saše Romca i Josipa Pavlovića te šefa SMS-a Srđana Mladinića i odvjetnika Zorana Markovića te Milana Horvata iz Fima grupe te utvrdilo da je optužnica osnovana.

U isto vrijeme Polančec je trebao svjedočiti u postupku protiv Ivana Gotovca, bivšeg potpredsjednika Hrvatskog fonda za privatizaciju, kojega USKOK tereti za zlouporabu položaja i ovlasti te da ja poduzetniku Svjetlanu Staniću davao povlaštene informacije na temelju kojih je ovaj poslovao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije