Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko ne riskira...

Pokušao prijeći granicu s tablicama ispisanima flomasterom

tablice
Igor Kralj/PIXSELL
13.11.2012.
u 15:45

Zagrepčanin (38) je registracijsku pločicu sam izradio pomoću selotejpa i flomastera

Tridesetosmogodišnji Zagrepčanin uhvaćen je u pokušaju prelaska granice s BiH s registracijskim pločicama koje je sam izradio pomoću flomastera i selotejpa, javlja PU sisačko-moslavačka.

Naime, jučer ujutro na Međunarodni cestovni granični prijelaz Hrvatska Kostajnica iz pravca BiH pristigao je osobni automobil zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 38-godišnjak s prebivalištem u Zagrebu. Pregledom automobila uočeno je da se na stražnjem dijelu vozila, na mjestu predviđenom za registracijsku pločicu, nalazi ručno izrađena registracijska pločica na kojoj je nalijepljena bijela samoljepiva traka s flomasterom ispisanom registracijskom oznakom.

Pločica je oduzeta, a protiv 38-godišnjaka je, budući da se takvim vozilom koristio u prometu, podnesena kaznena prijava zbog krivotvorenja isprava.

Komentara 15

OB
-obrisani-
17:28 13.11.2012.

Na papiru je napravio Broj ploćice koju je izgubio

SJ
Sve je uzalud
17:49 13.11.2012.

...................... Agata christi če utvrditi što je točno bilo..........................

Avatar desnicarsko_smece
desnicarsko_smece
17:02 13.11.2012.

Jel krivotvorio tablicu, ili je na papiru napravio drugu tablicu koja mu je ispala?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije