Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Monstrum

Pokušao optužiti muža bivše žene za seksualno zlostavljanje kćeri

Ariel Castro (1)
Reuters/Pixsell
10.05.2013.
u 17:16

Fernando Colona bio je zadnja osoba koja je vidjela Ginu DeJesus. Upozorio je FBI da bi trebali ispitati Castra, no oni nisu reagirali.

Sve više detalja iz života monstruma iz Clevelanda izlazi na vidjelo. U srpnju 2004. godine Ariel Castro lažno je prijavio danas 39-godišnjeg Fernanda Colona, drugog supruga svoje bivše žene Grimilde Figueroe, za seksualno zlostavljanje njegovih kćeri, piše NBC.

Djevojčice su naknadno priznale kako su potvrdile očevu priču samo zato što ih je potkupio skupim darovima. Colon je bio i zadnja odrasla osoba koja je vidjela Georginu DeJesus prije njezina nestanka.

FBI je nakon njezina nestanka ispitao Colona. Tada je policiji sugerirao nešto što je moglo spasiti djevojke dugogodišnjeg zatočeništva, ali nažalost FBI nije reagirao. Colon je zamijetio da Castro, koji od razvoda sa suprugom 1995. godine nije baš mario za kćeri, djevojčicama iznenada posvećuje puno više vremena.

Sumnjičavi Colon kazao je kako bi Castra možda trebao ispitati oko nestanka DeJesus i druge djevojčice Amande Berry, koja je nestala otprilike godinu dana ranije, a koja je bila prijateljica Castrove starije kćeri Emily.

– Rekao sam im, ako me ispitujete u vezi toga što su nestale prijateljice mojih pokćerki, onaj koga bi stvarno trebali ispitati jest Ariel Castro. Ima mnogo više prilika za tako nešto. To su najbolje prijateljice njegovih kćeri – prisjetio se Colon i naveo kako ne zna je li FBI ikada Castra ispitao o tome.

 >>Majka otmičara Castra: Moj sin je bolestan, tražim oprost

>>Knight bila trudna 5 puta, ali joj je otmičar svaki put izazvao pobačaj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije