Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otac pucao u sina?

Pokušaj ubojstva u Zagrebu: Posvađali se, a onda je muškarac posegnuo za pištoljem

Ilustracija
Zeljko Lukunic/PIXSELL
19.07.2023.
u 10:14

Oštećenom je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Dubrava gdje je utvrđeno da je ozlijeđen i da je izvan životne opasnosti

Pokušaj ubojstva dogodio se sinoć oko 22.40 sati na području Retkovca, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka. Kako navode iz policije, nakon prethodnog međusobnog verbalnog sukoba u dvorištu kuće, 63-godišnjak je iz vatrenog oružja ispalio hitac u pravcu vrata iza kojih je bio 37-godišnjak. Riječ je o članovima obitelji. 

"Nakon prethodnog međusobnog verbalnog sukoba u dvorištu kuće, 37-godišnjak je pobjegao u kuću i zatvorio ulazna vrata, da bi 63-godišnji član njegove obitelji iz vatrenog oružja kojeg nezakonito posjeduje ispalio hitac u pravcu vrata gdje je pobjegao oštećeni pri čemu je zrno probilo vrata i ranilo ga", navela je policija. 

VEZANI ČLANCI:

Osumnjičenik je uhićen na mjestu događaja i priveden u prostorije policije. Oštećenom je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Dubrava gdje je utvrđeno da je ozlijeđen i da je izvan životne opasnosti dok kvalifikacija ozljeda u ovom trenutku još nije potvrđena.

"Na mjestu događaja obavljen je očevid, a kriminalističko istraživanje je u tijeku", zaključuje Policijska uprava zagrebačka. Kako neslužbeno doznaju 24sata, radi se o sukobu oca i sina. 

VIDEO Biser s hrvatskih prometnica: Pogledajte kako je ovaj vozač odlučio zaobići gužvu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije