Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆENA JE

Pokušaj ubojstva na Pelješcu: Ukrajinka (46) se posvađala s Čehom (54) pa ga ubola u trbuh

Napad nožem
Davor Puklavec/PIXSELL
12.09.2023.
u 13:56

Nakon verbalnog, pa i fizičkog napada Ukrajinka je ubola muškarca iz Češke u predjelu trbuha

Dubrovačko-neretvanska policija izvijestila je ovog utorka o pokušaju ubojstva koji se dogodio ove nedjelje u večernjim satima. Kako su objavili, Ukrajinka (46) je nakon verbalnog, a kasnije i fizičkog sukoba ubola 54-godišnjeg Čeha s kojim je bila u apartmanu na Pelješcu. 

- Osumnjičena je u nedjelju, 10. rujna, oko 22 sata, unutar unajmljenog apartmana u mjestu Luka Dubrava na Pelješcu, nakon verbalnog, a potom i fizičkog sukoba, kuhinjskim nožem zadala ubodnu ranu u predjelu trbuha 54-godišnjem državljaninu Češke s kojim je boravila u apartmanu - objavila je policija, dodajući kako je Ukrajinka bila pod utjecajem alkohola od 0,13 promila. 

Ozlijeđeni muškarac je prevezen u dubrovačku bolnicu gdje je zadržan na liječenju, dodaje policija, a osumnjičena 46-godišnjakinja je uz kaznenu prijavu predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 1

DO
doberdedec
16:26 12.09.2023.

A tak su se lepo pominali i družili, pa je vsak odišel na svoju stranu, on vu bolnišnicu a ona vu rest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije