Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tisuće na ispraćaju
Povratak na članak

Pokopan vođa ruske oporbe: Sprovod na koji preostali ruski lideri oporbe nisu mogli doći

Lijes s posmrtnim ostacima Borisa Njemcova bio je otkriven i nošen je ulicama

Komentari 27

LD
lopov drpiga
21:56 03.03.2015.

Evo baš se pitam... ako je diktatoru Putinu podrška 85%, a poslije njega na ljestvici su komunisti i nacionalisti, koliko postotaka otpada na ostale "lidere oporbe" ...

VL
LD
lopov drpiga
21:52 03.03.2015.

Lideri oporbe nisu smjeli doći da ih netko ne ubije i optuži za to Putina... Ispada tako, ovaj se nije ni ohladio a svi su već uprli prstom u krivca... Sada su "lideri oporbe" zabrinuti, tko je sljedeći??? Pravi "liderii oporbe" su komunisti i nacionalisti( ako ćemo gledati popularnost u rusiji, a ne u briselu ili vašingtonu.) ,a oni ne plaču za ovim pokojnikom...

VL
Avatar lvan12
lvan12
00:19 04.03.2015.

Ispravci netočnih navoda: a. Boris Nemtsov nije bio vođa Ruske oporbe b. Kao sto je i mnogim Rusima duže vrijeme (zbog sankcija) zabranjen ulazak u EU, tako je i Borusewiczu i Kalniete duže vrijeme (od 05/2014) zabranjen ulazak u Rusiju,iju, znaju oni dobro zašto samo se prave mutavi... c. Hodorovskog je upravo Putin pomilovao i pustio van iz zatvora pa nema smisla da se boji Putina kad ga se ovaj mogao odavno na puno jednostavniji način riješiti u bespućima sibirskih gulaga. d. Navalny nije završio u zatvoru radi djeljenja letaka, već radi kršenja uvjeta kučnog pritvora u kojem je završio jer je maznuo 425.000,00$ iz kompanije Yves Rocher zajedno sa svojim bratom e. Ana Duricka je svojevoljno otišla u Ukrajinu i nitko joj nije branio da ostane. S druge strane što je čudno u ispitivanju jedinog svjedoka ubojstva koji nije ništa vidio... nakon što je ubojca poštedio jedinog svjedoka tog ubojstva, tj. nju. d. Oporbeni političar Gennady Gudkov je bivši ruski parlamentarac koji izbačen iz dume zbog sukoba interesa i korupcijskog skandala u kojem si je sređivao poslove za svoju građevinsku firmu. e. Ilya Yashin je oporbeni wannabe političar koji se 15 godina učlanjuje u razne stranke (iz nekih su ih i izbacili) i na svim dosadašnjim izborima nije dobio nijedan mandat svojih sugrađana da ga predstavljaju u bilo čemu. f. Masha Gessin, LGBT aktivistica se usudila kao direktorica radia "Slobodna Europa" (financiran od strane vlade SAD-a) dogovoriti intervju sa Putinom nakon kojeg je zbog preblagog stava prema Putinu, 40 njenih kolega dobilo otkaze... Ovaj put je, naučila je lekciju. Sve dostupno za provjeru... Nego što nam novinarka želi reći nabrajenjem mišljenja nebitnih političkih figura u javnom životu Rusa, koji ne predstavljaju nikoga u Rusiji. Zašto se nije prenijelo mišljenje osoba koji zaista predstavljaju Ruski narod, oporbene i vladajuće što su dokazali na izborima?

VL
MI
mikimause
22:40 03.03.2015.

Lijepo pise u Bibliji da ce se svijet toliko izopaciti da ce se zlo predstavljati za dobro i obrnuto. Svjedoci smo svakoga dana, posebno po medijima, a i svuda oko nas. Da se lik nije bavio kriminalom, ne bi tako ni zavrsio. Zlo ne treba ciniti, zlo se uvijek vrati. Ne moze on krojiti sudbinu 150 milijuna ljudi, kada Putin ima podrsku 81 posto Rusa, a on je imao samo 3 posto. Ne mozes divljati po drzavi dizati frku narodu, zato sto u tebi lezi zlo i izopaceno. To svakako treba zaustaviti, ne na ovaj nacin, nego mirnim putem, ali ocito da u njegovom slucaju nije bilo izvodljivo. Ovaj covjek je bio nesto slicno Klicku, pa zar ih treba pustiti da ruse drzavu narodu, da se dogodi i u Rusiji ono sto se dogadja u Ukrajini? Ukrajinci masovno napustaju zemlju, preko milijun izbjeglica, sve su srusili narodu, ducani prazni, narod gladan. A ovaj jadnik je htio zazivati prosvjede po Rusiji protiv Putina, a Putin poslao 20 konvoja hrane u Ukrajinu, crkli bi ljudi od gladi po ovima sto vode rat u zemlji. Strasno.

VL
LD
lopov drpiga
22:18 03.03.2015.

Anketa od prije mjesec dana, nakon diktatora Putina, slijedeći na ljestvici je Nacionalist Vladimir Žirinovski sa 5%, Komunist Genadij Zjuganov sa 4%, a bivši lider Građanske platforme, biznismen Mihail Prohorov i "lider oporbe" imao je 1% i on nije mogao doći he he...

VL
JT
j.togo
21:56 03.03.2015.

Lideri oporbe nisu smjeli doći jer su pokrali previše.

VL
RA
Rangostar
13:55 04.03.2015.

Kakva je to oporba koje nema prdstavnika u Ruskom parlamentu ? Neka dobro napuhana oporba.

VL
Avatar TheJack
TheJack
04:39 04.03.2015.

Nije mi najjasnije "ne opravdano zadrzavanje" svjedokinje. Jedine svjedokinje!! Ima i teorija zavjere da ga je bas ona "navukla" da se seckaju tom rutom. To bi svaki policajac pomislio prvo. Kasnije se to istragom potrvdi, ili iskljuci. Kako su je ipak pustili da odgiba u Ukrajinu, ocevidno je da ona nema veze sa time. Sa druge strane, mozda je tamo netko ustrijeli, a iz potrebe nove teorije zavjere - kao ruski agenti smaknuli svjedokinju ubojstva, a plitak puk domaci i svjetski ce naravno lako "zaboraviti" da je ona pustena da ode gdje hoce, sto se i opet moze ukljuciti u novu teoriju koja kaze da su je rusi pustili namjerno, jer tko ce sponzorusi da vjeruje ..... i tako iz kruga, u krug ....

VL
Avatar pula125
pula125
23:43 03.03.2015.

Mikimaus je napisao pravu istinu. Svaka čast ,iako ima mudraca koji to negiraju

VL
Avatar Futuregzaktni
Futuregzaktni
08:50 04.03.2015.

Garri Weinstein, aka Garry Kasparov, M. Hodorkovski, Sergej Udaljcov, Aleksej Navalni itd.itd. i svi ostali kriticari Vladimira Vladimirovica su porijeklom Zidovi, dali je to mozda slucajno???

VL
PL
plotto
09:04 04.03.2015.

Odavno sam primjetio,kad se rade reportaže ili izvještaji iz Rusije o političkom stanju ili određenoj situaciji,uvijek se kontaktira khazarske židove iz kojekakvih strančica i udruga,kao da su oni autentični predstavnici ruskog naroda i uvijek čujemo negativne anitruske komentare u kojima se kritizitra demokratska vlast.Ne bi Putin imao 85% podrške jer prema njihovim izvještajima izgleda kao da ima 10%.Oni si uvijek uzimaju za pravo da komentiraju i daju sugestije pravu drugim narodima na demokratski izbor.Gamad !! Sva sreća pa je Putin zabranio šoroševske,USAIDF i ostale destruktivne udruge,koje su dio cionističke špijunske mreže.

VL
PL
plotto
08:58 04.03.2015.

Vođa oporbe ?? Protesni skupovi protiv Putina,Orbana itd. djelo su manjine khazarskih židova,kojima niti na kraj pameti nije da budu manjina sa svim pravima,nego žele isključivo i samo dominaciju nad većinskim narodom.Oni žele robove u dužničkom ropstvu,kojima će oni naređivati i tako upravljati svim državama.To je njihova agenda i cilj.Kakve neovisne države.To je za njih nepodnošljivo i neprihvatljivo !

VL
BR
brojevi
17:14 04.03.2015.

Jadni su komentari *bratije*. Bezuvjetna i nekritična podrška caru Putinu pomutila im je zdravorazumsku logiku rasuđivanja.

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
21:54 03.03.2015.

Naravno da ga je Putin dao smaknuti. To je spektakularno upozorenje svima koji bi samo pomislili suprostaviti se KGB fašističkoj diktaturi.

VL
Avatar Halidumjestohalida
Halidumjestohalida
07:43 04.03.2015.

Koliko narod moze biti slijep i zatupljen ideologijom velikog vodje da ne vidi da srlja u propast.

VL
Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
23:14 03.03.2015.

jadan narod koji ni na sprovod ne može slobodno doći

VL
Avatar dinarskivuk37
dinarskivuk37
05:38 04.03.2015.

Iskrena sucut Njemcevoj obitelji. Vidimo ljepi kriz. nazalost Putin nije razapet na tom krizu. To bi bila jedina Pravda.

VL
Avatar primjedba
primjedba
22:24 03.03.2015.

tako to ide u Rusiji. nema se tu srama. gazi po oporbi i po narodu. priuceni su oni tome. nekad, u davnim danima su ih znali poslat na Gulag... sad se to rijesi po kratkom postupku... na mostu. od sim do tam.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.