Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJETNE GUŽVE

Nesreća na A1 kod Ogulina stvorila kolonu od 8 kilometara

lučko (1)
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/8
03.07.2010.
u 10:10

Pojačan je i promet u smjeru Zagreba pa se kod naplatnih postaja Lučko stvorila kolona od 2,5 kilometra.

Između odmorišta Dobra i čvora Ogulin, na autocesti A1 u smjeru mora, došlo je do prometne nesreće zbog koje se vozi otežano i u koloni dugoj 8 kilometara. Vozila su uklonjena oko 13 sati, a iz HAK-a mole vozače za strpljenje dok se kolona ne rasčisti.

Promet prema jugu Hrvatske pojačan je od ranih jutarnjih sati, a najprometnije je na autocesti A1 te na A2 Zagreb-Macelj i A6 Rijeka-Zagreb.

Pojačan je i promet u smjeru Zagreba pa se kod naplatnih postaja Lučko stvorila kolona od 2,5 kilometra.

Na Istarskom ipsilonu kod čvora Umag kolona je duga oko 1 kilometar prema graničnim prijelazima sa Slovenijom.

Također, osjetne gužve stvaraju se u trajektnim lukama sjevernog i srednjg Jadrana, no svi trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Na graničnim prijelazima pojačan je ulaz osobnih vozila te autobusa, a na Macelju se čeka oko sat vremena. Na prijelazima Kaštel, Rupa, Metković, Gabela Polje i Dubrava Križovljanska čeka se oko 20 minuta. Pojačan je i izlaz vozila na prijelazima  Kaštel, Stara Gradiška, Slavonski Brod i Bajakovo gdje se čeka do 15 minuta.

Komentara 5

OB
-obrisani-
14:08 03.07.2010.

Pa nema problema ako je kolona..neka se vozila okrenu i krenu na odmor za Portorož, Izolu ili Piran..Sve je lijepo, sređeno, EU je klima i može se zasada plivati do pola Piranskog..kada završi arbitraža plivače se vanka do T5...

JA
jamajka
11:43 03.07.2010.

Znaju Evropljani, a i ostali, što je dobro, za razliku od brojnih komentara domaćih ljudi na stranicama Večernjeg, koji su uglavnom bili (a što je najgore i biti će) obojani negativnim nabojem, gađenjem, pljuvanjem, katastrofičnom najavom propasti .... malo morgen... bit će da smo mi u Dalmaciji i na Hvaru \"sisali vesla\", da iz stoljeća bavljenja turizmom ništa nismo naučili. Možeš misliti. Neobrazovani ali promućurni ljudi, utemeljili su taj posao, i on samo napreduje. A najbolji su mi ovi što dođu i misle da će u dva mjeseca steći bogatstvo. Je, je, samo što su i naše matere i none mišale cimenat da bi se kuće izgradile, a, iako su živjele na par metara od mora, plivati nerijetko nisu znale, jer nije bilo vrimena za to..... pa vi veliki znalci i stručnjaci pivajte pisme....

NI
Nicholson
12:42 03.07.2010.

Jamajka S kim se ti svađaš ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije