Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi milijunaš

Pogođen Jackpot Binga plus: U Benkovac ide 9 milijuna kuna

bingo,lutrija,portal
Petar Glebov/PIXSELL
04.03.2013.
u 23:35

Bingo plus 7 zadnji put je pogođen 17. listopada 2011. godine u Solinu kada je sretni dobitnik osvojio milijun kuna i automobil VW Polo.

Tjedan dana nakon Superbinga i dan nakon \'šestice\' osvojen i Jackpot Binga plus.

Bingo plus 7 odnosno svih sedam brojeva igre Bingo plus 4164763 pogođeno je u ponedjeljak navečer što je sretnom dobitniku donijelo 9.164.934,65 kuna. Listićem uplaćenim u Benkovcu na adresi Ante Starčevića bb nastavljen je nevjerojatan niz osvojenih Jackpotova u igrama Hrvatske Lutrije.

Broj dobitne potvrde je 90519-00010, pa iz Lutrije pozivaju sve igrače koji su odigrali na tržnici u Benkovcu u kiosku Tiska da dobro provjere svoje listiće.

Prije točno tjedan dana u Zagrebu je pogođen Superbingo vrijedan 29,6 miljuna kuna, dok je dan prije, u nedjelju navečer, igrač iz Metkovića pogodio Jackpot Lota 6/45 vrijedan više od 6 milijuna kuna.

Bingo plus 7 zadnji put je pogođen 17. listopada 2011. godine u Solinu kada je sretni dobitnik osvojio milijun kuna i automobil VW Polo.

>>Više od 6 milijuna kuna odlazi u Metković!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije