Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekskluzivno
Povratak na članak

Pogledajte snimku iz zraka nezapamćene poplave u Koprivnici!

Nezapamćena poplava pogodila je danas Koprivnicu

Komentari 2

CA
capto a parva
20:12 22.10.2014.

... Bandić bi "reka" ... ako treba popit čemo to ...

VL
DU
Deleted user
11:07 24.10.2014.

Koliko se sjećam takva poplava se dogodila 1971 godine, i plivalo je isto područje kao na slici, a mi smo se kao klinci biciklima vozili po tim barama. Plivali bi i ostali djelovi Koprivnice, ali je tada vojska priskočila u pomoć s vrećama od pjeska koje su postavili na I slapu (Špoljarska) i ulici Oslobođenja i Starogradskoj ulici. Na Brežancu nije bila ispravna klapna koja je bila spojena na slivne vode pa je voda prodrla na Goričku i okolne ulice. 90-tih je počelo prekopavanje I slapa, postavljen je betonski nasip koji je trebao imati ulogu bržeg protoka vode. Bara kod Špoljarske, koja je služila kao retardacjiski bazen je zatrpana. Dio nasipa je spušten u odnosu na 1971 npr. kod HAK-a, Potočne ulice itd. Studije se pišu, ubire se godinama porez za slivne vode, ali činjenica je da poreznog novca nema i ništa dugoročno nije napravljeno da bi se Koprivnica obranila od eventualnih poplava. Ne pišite nezapamćene poplave, ako niste Kopirvničanac.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.