Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'razorna moć rakete'

Pogledajte propagandni video Sj. Koreje: Uništavaju američki avion

Nikola Tesla
Foto: video
1/2
29.03.2013.
u 10:47

Podsjetimo, Sjeverna Koreja stavila je u petak svoje raketne sustave u stanje pripravnosti za napad na američke vojne baze u Južnoj Koreji i na Pacifiku, nakon što su dva nevidljiva bombardera B2 sudjelovala u vojnoj vježbi iznad J. Koreje.

U sjevernokorejskom propagandnom videu, koji je objavljen na poluslužbenoj internetskoj stranici Uriminzokkiri, animacijom je prikazano kako sjevernokorejska raketa uništava američki bombarder sposoban za nuklearni napad, donosi Reuters.

Titlovi u videu opisuju posljedice za Južnu Koreju ako njezin sjeverni susjed ispali raketu na bombardere.

"Ako Južna Koreja bude služila Sjedinjene države kao svog djeda, B-52 bombarderi bit će najužasnije smrtonosno oružje za ubojstvo", piše u titlovima. Pogledajte kako su Sjevernokorejci zamislili da sve to izgleda.

Podsjetimo, Sjeverna Koreja stavila je u petak svoje raketne sustave u stanje pripravnosti za napad na američke vojne baze u Južnoj Koreji i na Pacifiku, nakon što su dva nevidljiva bombardera B2 sudjelovala u vojnoj vježbi iznad Južne Koreje.

Sjevernokorejski vođa Kim Jong-un potpisao je naredbu u ponoć na sastanku s generalima i ''procijenio da je došlo vrijeme da se izravnaju računi s američkim imperijalistima u vezi s općom situacijom'', izvijestila je sjevernokorejska novinska agencija KCNA. 

Nevidljivi B2 bombarderi sposobni su nositi i nuklearno naoružanje.

>> Sjeverna Koreja: Rakete spremne za napad na SAD

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije