Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNE IZJAVE
Povratak na članak

Pogledajte neke od najzanimljivijih Bandićevih bisera

Bandić je svojim karakterističnim rječnikom i ponekad bizarnim izjavama godinama uveseljavao, ali i iritirao mnoge

Komentari 8

Avatar rajetin
rajetin
23:59 19.10.2014.

Eh, sad su svi hrabri! Počinje nadmetanje u pljuvanju.

VL
IV
Ivanhop
01:46 20.10.2014.

Samo se iživljavajte i uživajte mrzitelji Bandića, nema sumnje ovo je vaš dani, ali ne sudite vi dežurni komentatorski mrzitelji, ne sudi vaša sdp ili hdz partija, uzvratit će Bandić svima koji su naručili ovo cipelarenje.

VL
MR
mrnmarina
21:16 19.10.2014.

Neki dan ste mi obrisali kad sam ga komentirala. Kaj su se pravila promijenila?

VL
TW
twins
10:38 20.10.2014.

Nisam iz Zagreba, ali gledajuci sa strane, tesko ce netko zamijeniti Bandica, ima jedinstven stil i pristup problemima, ali ono najvaznije je da radi i da je sveprisutan kada god i gdje treba, kada bi bilo više takvih među politicarima i lokalnim mocnicima, vjerujem da bi u svakom gradu i zupaniji bilo bolje...a sad ako je zaribao, steta

VL
HA
Hancov
03:00 20.10.2014.

Svaki onaj koji je nanio stetu Hrvatskoj ili Hrvatskome narodu treba odgovarati za ono sto je ucinio i biti procesuiran pa tko bio da bio . Rekao je pokojni Americki predsjednik Kennedy ne pitaj se sto ce tvoja drzava uciniticiniti za tebe nego sto ces ti uciniti za tvoju drzavu...

VL
SI
signum88
21:08 19.10.2014.

Još kad bi imal partnere za belu u Remetincu pijanistu, zorančeta i crnog marka...mislili bi da smo u raju :-)

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
20:29 19.10.2014.

Iritiral je svakog normalnog, a oduševljavat je mogel sam svoje biračko tijelo. Ja se zgražam od prvog dana kad su ga postavili, zgražam se svake njegve laži već više od desetljeća. Sve skup je sam pokazatelj kak ovakvo il onakvo glasovanje ni problem, več je problem u onima koji ovakve likove biraju !!!

VL
JJ
jjkeizerin
21:54 19.10.2014.

Ej ljudi, sta ovaj lik je gradinacelnik Zagreba? A kojim on to jezikom govori? Zar to je Hrvatski? Ispricavam se ali meni je i on sam, njoegov nacin govora, gestikulacija, ponasanje, nacin na koji gleda ljude sasvim stran, bit ce da ''gospodin'' nije bas pravi Zagrepcanin ili grijesim mozda?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.