Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od drveta i slame
Povratak na članak

Pogledajte kako se gradi prva hrvatska samoodrživa 'hobbit' kuća

Idilični i osamljeni Oriovčić na obroncima Dilja doživljava svojevrsnu turističku renesansu

Komentari 8

Avatar Petrica Kerempuh
Petrica Kerempuh
23:37 30.10.2014.

Jadna djeca !

VL
GA
galway
07:35 31.10.2014.

@Think pink Vuna nije problem, jer ovce se moraju "šišati". Kad bi znala koliko proizvodnja kamene vune, a i XPS-a i EPS-a negativno utječe na okoliš drugačije bi razmišljala.

VL
Avatar gladnijura
gladnijura
10:06 29.10.2014.

Ako je ovo izgledan izlaz iz problema koji nas okružuju, onda je bolje da sve čim prije završi kako bi se što manje mučili.

VL
Avatar think pink
think pink
09:42 29.10.2014.

ovo je zaista besmisleno. i bizarno. govori se u samim superlativima o izgradnji "samoodržive kuće", o nekakvoj ekologiji, čuvanju okoliša... a za toplinsku izolaciju te JEDNE kuće potrošeno je više od tisuću ovčjih runa vune.??? pa tko je tu lud?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.