Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U noćnim satima
Povratak na članak

Pogledajte kako je novinar A. Merkel otpjevao 'Happy birthday'

Novinar koji je pjevao pozvao je i druge novinare u sobi da se pridruže, no gotovo da ga nitko nije poslušao.

Komentari 9

ZG
zorbas.grk
09:53 17.07.2014.

Vrlo draga i jednostavna osoba....pridružujem se prvom čestitaru

VL
Avatar Nexus
Nexus
10:56 17.07.2014.

Gospon Krasnec dajte se bar malo informirajte prije nek napisete nekaj kaj tisuce ljudi procita. Udo van Kampen nije nikakova neponanica u svjetskom novinarstu. On je voditel ZDF-ureda u Brüselu (Bruxelles), a prije toga vodio je ZDF -Ured u Neww Yorku. Svjetski priznat i nosilac punih priznanja. Morali bi se Vi vise sramit zbog tog (los u profesiji) nego van Kampen zbog lose otpjevane pjesme (nije mu profesija)

VL
GE
Georgina56
11:02 17.07.2014.

Nexus -pridruzujem se svakoj Vasoj rijeci i potpisujem! Udo van Kampen je institucija

VL
OX
oxymoron
09:17 17.07.2014.

Ovo je cak simpaticno, za razliku kad Josipovic svira i pjeva Dodiku Moj galebe. Ne vidim ni kakve veze ima Danke Deutschland iz 91. sa ovim. Bolje se zapitati zasto Zokiju ovako nesto ne bi nitko zapjevao osim par udbasa.

VL
RR
renatarenata.renata1
21:29 17.07.2014.

Mamić i Merkel slave ročkas isti dan :-)

VL
Avatar noesiss
noesiss
14:10 17.07.2014.

Merkelici modni kreator ocito nema puno fantazije. Zena vec 10 godina nosi isti blazer, samo boje mijenja. Pa Ok, odijelo ne cini covjeka, ali bar radi publike mogu malo da je moderniziraju, nismo u dobu parne masine.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.