Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČIPKA NA ZGRADAMA

Pogledajte kako će izgledati središnja proslava u Zagrebu

proslava ulaska (1)
Foto: Screenshot
1/4
22.06.2013.
u 12:26

Na zgradama na Trgu bana Jelačića bit će projicirane slike čipke. Na trgu će biti postavljene četiri pozornice

Vlada je na svojim službenim stranicama objavila prezentaciju s detaljima o svečanom obilježavanju ulaska Hrvatske u Europsku uniju, uključujući i grafičke prikaze pozornice na zagrebačkom Trgu bana Jelačića te vizualizacija mappinga i videoprojekcija čipke i ostalih slika na zgradama na okolnim zgradama.

Građane će na Trgu na četiri pozornice zabavljati TBF, Jinx i ostali glazbenici, a tijekom večeri u programu će sudjelovati čak 681 izvođač.

Tijekom cijele večeri na zgradama na Trgu puštat će se video projekcije, a kao poslastica ljubiteljima znanosti na Trgu će biti postavljen Teslin transformator kao primjer izuzetnosti hrvatskog stvaralaštva.

Proslava će početi u nedjelju ujutro, a trajat će do ranih jutarnjih sati u ponedjeljak.

>> Na trgu 681 izvođač, 2Cellos, četiri pozornice i – Teslin transformator

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije