Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od Pule do Pakoštana

Pogledajte euforiju na hrvatskim ulicama nakon povratka generala

Dubrovnik, slavlje (1)
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/45
16.11.2012.
u 22:07

Osim u Zagrebu, gdje su u popodnevnim satima sletjeli napokon slobodni generali Ante Gotovina i Mladen Markač, slavlja zbog odluke Žalbenog vijeća HAškog suda odvijalo se i na trgovima drugih gradova.

Osim u Zagrebu, gdje su u popodnevnim satima sletjeli napokon slobodni generali Ante Gotovina i Mladen Markač, slavlja zbog odluke Žalbenog vijeća HAškog suda odvijalo se i na ulicama i trgovima drugih gradova.

Pogledajte fotografije razdraganih ljudi na ulicama u Splitu, Puli, Zadru, Sisku, Dubrovniku i u Gotovininim rodnim Pakoštanima.

Žalbeno vijeće je u cijelosti odbacilo presude Raspravnog vijeća Haškog suda te su generali Gotovina i Markač danas pušteni iz pritvora.

>>Gotovina: Nisam razumio prepreke, Markač: Mislio sam da ću umrijeti

Ključne riječi

Komentara 3

TA
tararira
22:36 16.11.2012.

Fala Boze , nakoncu je izbila pravda.....sada da da je dovrsen sasvim oslobodalicki rat......

OB
-obrisani-
23:19 16.11.2012.

Trebao je na doček starih haških robijaških drugara stići i Veselin Šljivančanin jer ipak su dečki u zatvoru puno toga zajedno prošli, dosta ukusnih lignji zajedno pojeli i te silne partije šaha i karata odigrali.

UT
utatica
06:10 17.11.2012.

Živjela konačno slobodna i čista domovina nam Hrvatska, vječna slava našim braniteljima, generalima i prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu i ratnom ministru Gojku Šušku pod čijim vodstvom su naši hrabri, mudri generali i branitelji donjeli nam slobodu, a ti ti Mesiću crkni od jada zajedno sa Pusićima, Teršeličima, Babićkom i drugom jugoudbaškom svitom! ŽIVJELA HRVATSKA!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije