Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavili snimku

Pogledajte eksploziju plina koja je zatresla centar Praga!

Prag eksplozija
Screenshot/YouTube
10.05.2013.
u 14:55

Potvrđeno je da je uzrok eksplozije 29. travnja curenje plina iz podzemnih cijevi. Plin je curio nekoliko metara od zgrade koja je najviše oštećena u incidentu.

Češka policija objavila je snimku nadzorne kamere na kojoj se vidi eksplozija plina koja je prošlog ponedjeljka zatresla centar Praga i u kojoj je ozlijeđeno oko 40 ljudi, piše Telegraph.

Potvrdili su da je uzrok eksplozije 29. travnja curenje plina iz podzemnih cijevi. Plin je curio nekoliko metara od zgrade koja je najviše oštećena u incidentu.

Glasnogovornik policije Jan Danek kazao je da, iako istraga još uvijek nije završena, vjeruju kako je to bio nesretan slučaj te da posrijedi nije bio napad. Eksplozija je jako oštetila zgradu u vlasništvu češke Službe za zračnu navigaciju. Oštećenja su nastala i na mnogim okolnim zgradama. Među ozlijeđenima je bilo i šestero stranaca.

>>U eksploziji u središtu Praga ozlijeđeno najmanje 40 osoba

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije