Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obitelj na okupu

Pogledajte dirljivi susret obitelji slonova

slon
YouTube Screenshot
12.10.2013.
u 08:21

Slonovi su iznimno socijalne životinje koje održavaju snažne obiteljske veze, kaže Dr.Joyce Poole, stručnjakinja za ponašanje slonova

Posjetitelj parka slonova Addo u Južnoafričkoj republici kamerom je uhvatio dirljivi trenutak kad su se majka i mladunče slona ujedinili s ocem i drugim mladunčetom. Joan Young koja je objavila video kaže kako se u parku nalazi na stotine slonova te nije mogla razumjeti kako su se članovi obitelji slonova mogli prepoznati.

Slonovi se međusobno razaznaju na mnoge načine, pa tako između ostalog mogu otkriti vibracije te komunicirati koristeći akustične, vizualne, taktilne i kemijske signale, piše Huffington Post

Ujedno su i iznimno socijalne životinje koje održavaju snažne obiteljske veze, kaže Dr.Joyce Poole, stručnjakinja za ponašanje slonova.

>> U Beču rođena prva slonica začeta umjetnom oplodnjom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije