Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neoprezni

Poginuo jer je noću šetao po označenome minskom polju

mine otočac (1)
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/7
27.06.2010.
u 22:53

Policija će danas pokušati doznati zašto su četvorica ušla u minsko polje u kojem je nakon eksplozije ostalo 29-godišnjakovo tijelo.

Jedan je muškarac (29) poginuo, a trojica su ozlijeđena u eksploziji mine na koju su naletjeli kada su sinoć oko 21 sat iz nepoznatog razloga ušli u šumu označenu kao minsko polje u Dabru nedaleko od Otočca.

U stravičnoj eksploziji, koja je prodrmala cijelo mjesto, 29-godišnjak je poginuo na mjestu, a njegovo tijelo izvlačit će danas ekipa za razminiranje uz pomoć policije i vatrogasaca. Trojica ozlijeđenih muškaraca hitno su zbrinuta u Domu zdravlja Otočac, a potom su vozilima hitne pomoći prevezena u bolnice u Ogulinu i Gospiću.

Najteže je ozlijeđen 29-godišnjak, koji je vozilom hitne pomoći prevezen u Opću bolnicu u Ogulinu. Nije u životnoj opasnosti, pri svijesti je, ali ima teške ozljede na objema potkoljenicama i zdjelici. Osim toga ima vanjski prijelom desne noge. Dvojica muškaraca prevezena u Opću bolnicu u Gospiću, na sreću, samo su lakše ozlijeđena, a policija će danas od njih pokušati doznati zašto su ušli u šumu koja ima istaknute oznake "Pazi mine!"

Ključne riječi

Komentara 10

MM
Mladen Miletić
23:03 27.06.2010.

Minska označena ili ne ? polja nosimo i EU: ne samo dobre Balkanske običaje i polugladne radnike i gladne umirovljenike. Blago nama sa kim čemo se udružiti oni u EU su izgleda još bolesniji od Balkana !

BR
Brezovica
00:14 28.06.2010.

Tko li ih samo tamo postavi?

KR
kreont
06:33 28.06.2010.

Strašno i žalosno. Ili su toliko bili pijani, izgubljeni i nisu vidjeli oznaku ili ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije