Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragična smrt

Poginuo u eksploziji ručne bombe kod Obrovca

policija (1)
Foto: Filip Brala/PIXSELL
1/3
28.02.2012.
u 18:34

Teško je ozlijeđen 39-godišnji Milorad D., a još se ne zna je li riječ o međusobnom obračunu ranjenog i poginulog muškarca

U eksploziji ručne bombe, koja je u utorak oko 16 sati odjeknula u Golubiću kod Obrovca, poginuo je 49-godišnji Dušan Veselinović, a 39-godišnji Milorad Dragičević, kako nam je potvrdila policija, s teškim je ozljedama prebačen u zadarsku Opću bolnicu.

U Golubiću, zabačenom mjestu između Obrovca i Gračaca, u utorak navečer nitko od mještana nije vidio stradavanje svojih susjeda, no rekli su nam kako ih je sve to potreslo. Jedan od mještanina kjoi je htio ostati anoniman nam je rekao da je sa policijom došao ispred kuće Dušana Veselinovića, i da je od policije čuo da je baš Veselinović bacio bombu, ali da ne zna je li njome htio usmrtiti Dragičevića.

- Oni su se stalno svađali oko ispaše, ali ne znam da li je Dušan baš htio ubiti Milorada. Ono što sam čuo jest da se Milorad odnosno Mirko, kako ga mi zovemo, spasio tako što se bacio na pod - rekao nam je ovaj mještanin Golubića.

- Čuo sam da se dogodila nesreća, a samo znam da su se oni svađali oko ispaše i vode. Dušan je bio prijavljivan i zbog toga što je prije nekoliko godina vilama ubio dva psa u Golubiću - rekao nam je Petar Veselinović, kojemu su bliski rođaci su i poginuli Dušan Veselinović i teško ozlijeđeni Milorad Dragičević.

Zadarska policija nam je potvrdila da je prije šest godina kod Dušana Veselinovića pronašla i oduzela 13 ručnih bombi i određenu količinu strijeljiva i oružja, no, nisu potvrdili da je Veselinović bacio bombu, kao ni to je li se sve dogodilo uslijed svađe ili slučajno.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije