Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA NESREĆA

Poginuo dvadesetčetverogodišnji Danijel P. iz Bakića

nesr
Foto: Maja Šantoši/Pixsell
1/4
06.04.2011.
u 07:47

Poginuli motociklist oženjen je i otac dvoje malodobne djece, a stradao je nekoliko kilometara od svog sela

SLATINA  - U teškoj prometnoj nesreći, koja se noćas oko 0.30 sati dogodila na cesti između sela Bakić i Gornji Miholjac nedaleko od Slatine, smrtno je stradao Danijel P. (24), vozač motocikla virovitičkih registarskih oznaka. Mladi vozač  prebrzo je ušao u lijevi oštri zavoj te izgubio nadzor nad motociklom koji je sletio na desnu bankinu gdje se je zaustavio 24 metara dalje udarivši u hrpu odloženog otpada na divljem odlagalištu. Njegovo tijelo odbačeno je još 8 metara daljem, a Danijel jhe preminuo na mjestu nesreće. Utvrđeno je da na glavi nije imao zaštitnu kacigu. Poginuli motociklist oženjen je i otac dvoje malodobne djece, a strado je samo nekoliko kilometara od kućnog praga. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije