Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća

Poginuo na biciklu vraćajući se sa sprovoda

policija
arhiva vl
13.04.2010.
u 23:30

Na biciklista Niku Sorića naletio je osobni automobil marke Fiat, a od siline udarca Sorić je na mjestu poginuo

Kako je izvijestila PU Ličko senjska večeras oko 20,45 sati na cesti Perušić - Vukšić u mjestu Prvan selo dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao Niko Sorić iz Vukšića. Na njega je dok je vozio bicikl naletio osobni automobil marke Fiat. Od siline udarca Niko Sorić je na mjestu poginuo.

Do nesreće je došlo kada se nesretni biciklist kući vraćao sa  pogreba u Perušiću. Vozio je uz rub ceste, u jednom trenutku dok su se na cesti skliskoj od kiše i smanjene vidljivosti mimoilazili osobni automobil i kamion, biciklist je iznenada podletio pod kotače automobila kojim je upravljao mlađi vozač iz Gospića.

Zbog očevida promet se odvija jednom kolničkom trakom uz regulaciju policije.

Komentara 5

NO
nobadi
06:10 14.04.2010.

uz sve dužno pštovanje prema stradalome i obitelji...ipak, upalo mi je u oko vrijeme nesreće: 20.45. mislim da se on nije vraćao sa sprovoda nego sa karminja, pod dozom naravno. tko zna možda na kraju ispadne vozač automobila žrtva. onaj koji će doživotno nositi poginuloga na duši...

MM
Mladen Miletić
00:05 14.04.2010.

Bickl + svjetlo + vozač bicikla MORA biti obučen u reflektirajuču odječu Halogenske lampice za par kuna blinkaju na glavi na kapi ... Apsolutno važno i korisno daje izvjesnu sigurnost ... Biciklisti budu pregaženi jel ih se nevidi ili kada kada se ga opazi pre kasno je ! Mnoge pa i ova nesreča se je mogla izbječi najvjerovatnije da je biciklista bio pošteno OSVJETLJEN !

MU
Mucanka
11:59 14.04.2010.

O Boze Isusovi uzasa! I opet nastrada biciklist! Od \"mladeg\" vozaca koji kozna kako je vozio kad je na cesti uz \"smanjenju vidljivost\" zapoceo preticanje! Za par minuta sto bi brze stignuo UBIO JE COVJEKA!!!! I opet se biti nikom nista! Kada se nemoze pregledno voziti nema se sta niti preticati! I opet se krivi biciklist! I recite mi molim vas koji vozac jos vozi po dopustenoj brzini???? Nego se vozi brzo i kako god koji hoce pa kada neko nastrada onda se u njega trazi greska!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije