Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokraj V. Gorice

Poginuo 18-godišnji sin poznatog poduzetnika Zorana Bijača

prometna (1)
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/11
Autori: zm/VLM, mz/VLM
21.01.2013.
u 10:38

Tragična nesreća dogodila se na obilaznici u smjeru zapada između Kosnice i Buzina, a Bijač je s teškim je ozljedama prevezen u bolnicu

U stravičnoj prometnoj nesreći na zagrebačkoj obilaznici koja se dogodila u ponedjeljak poslije podneva u smjeru zapada između Kosnice i Buzina pokraj Velike Gorice poginuo je 18-godišnji sin poznatog koprivničkog poduzetnika Zorana Bijača (47), a sam Bijač s teškim je ozljedama prevezen u bolnicu. Kako se točno dogodila nesreća, nije poznato. U sudaru je sudjelovalo nekoliko vozila.

Bijač je prije nekoliko mjeseci postigao svjetski rezultat u rješavanju IQ testova koje je za Večernji list izradio profesor matematike Ivan Ivec. Osvojio je drugo mjesto, a kvocijent inteligencije mu je 157. 

– Lijepo je znati da imam IQ u rangu Billa Gatesa i Alberta Einsteina – kazao je Bijač u razgovoru za Večernji list prije nepuna dva mjeseca.

A na istoj toj obilaznici, također u smjeru zapada, pokraj čvora Buzina, promet je bio blokiran i nešto prije 9.30 sati. Tada se dogodila nesreća u kojoj, na sreću, nitko nije ozlijeđen. Uzroci tih dviju nesreća trebali bi se znati u utorak.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije