Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novigrad podravski

Vlak pregazio 26-godišnjakinju nakon što je legla na prugu

turopolje,vlak,motociklist,smrt (1)
Dalibor Urukalović/PIXSELL
25.05.2012.
u 10:30

Iako je cijelo mjesto u velikom šoku, još nisu poznati motivi samoubojstva, a doznajemo da djevojka nije ostavila oproštajno pismo.

Nešto poslije ponoći u Novigradu Podravskom nedaleko od Koprivnice ženska osoba legla je na željezničku prugu nakon čega ju je udario teretni vlak te je na mjestu poginula.

Policija je dojavu o događaju dobila 25 minuta poslije ponoći te odmah stigla na mjesto nesreće.

Iako je tijelo ženske osobe bilo neprepoznatljivo, pokraj nje je pronađena osobna iskaznica pa se pretpostavlja da je riječ o 26-godišnjoj djevojci iz Novigrada Podravskog.

– Mrtvo tijelo ženske osobe prevezeno je u koprivničku Opću bolnicu na odjel patologije gdje će biti obavljena obdukcija, a potom slijedi izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu – izjavio je glasnogovornik PU koprivničko-križevačke Dražen Laljek.

Iako je cijelo mjesto u velikom šoku, još nisu poznati motivi samoubojstva, a doznajemo da djevojka nije ostavila oproštajno pismo.

Komentara 5

MA
mareiaco
10:34 25.05.2012.

BOŽE ŠTO SE DOGAĐA U GLAVAMA MLADIH.ŠTA IH TO TIRA U SMRT.ŽAO MI JE SVAKOK TAKO IZGUBLJENOG MLADOG ŽIVOTA.

OS
osica
10:49 25.05.2012.

dragi moji ljudi \"kako da u ova teška vremena, kad smo sami opterećeni težinom života budemo utočište i zaštita našoj djeci, kako da uvijek imamo vremena za njih i njihove probleme jer i mali problemi u tim mladim glavama postajua postaju veliki ? Ne znam ni sama, ali \"smognimo snage i vremena nakon ovakvih tužnih sudbina\" pomognimo jedan drugome, susjed susjedu , onaj tko može onome u nevolji . Sućut obitelji.

OL
olovka
11:27 25.05.2012.

U smrt na ovaj nacin , tjera nemogucnost izlaza iz ove situacije . Pogledajte na ulice koliko omladine , bez buducnosti ,,nazallost nismo u mogucnosti da svi budemo politicari i legalno zivimo , radimo i krademo. Sta preostaje , kad to roditelji ostanu bez posla a ti sa 20 ne nazires nikakvu buducnost ? Zalosno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije