Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Elitna prostitucija
Povratak na članak

Poduzetnik Štrbac: Znam ih, ali nisam bio klijent prostitutki

Suđenje Mariki Tomljanović Kiprijanovski, kćeri osuđivanog svodnika, iza zatvorenih vrata

Komentari 6

MA
marinkomarinko
08:37 28.07.2011.

ma kakav klijent - samo ih je ševio za novce

VL
CU
cunt
22:18 27.07.2011.

ti si samo lukal kroz ključanicu

VL
Avatar Vucibatina
Vucibatina
07:27 28.07.2011.

kak su se karale za lovu kad ih niko ni yebal ?

VL
OB
-obrisani-
23:12 30.07.2011.

Kako se zovu cure koje se podavaju kanadjanima, poslije samo dvije pive, ili cure koje odlaze sa unproforcima, pa se vracaju u Hrvatsku. Poslije te iste salju raznorazne poruke Dalmatincima, kako vole Dalmose i sanjaju more, smokvice i grozde, pa kada tu ne uspije, klanjaju se Talijanima, Antony, take me to the Italy, please, I was miss my vacation this year, pa kada i tu ne uspije, zovu miska iz nisa, posalju istome poruku, nema veze, ja sam hrvatica(lazna), mozemo se naci na kavici i setnjici, pa kada i tu ne uspiju posalju poruku kanadjaninu, I love Canada and Niagara falls, pa kada i tu ne uspiju, stave svoje stare slike i lazu na svojim profilima na Internetskim stranicama za zaljubljene. Sto je sa curama, koje prije udaje pokusavaju sakriti svoje pornografske slike, koje one nazivaju, \"cistom umjetnosti\". Da li su to cure za udaju ili prostitutke??? Gricka**, sto ti kazes na ovo???

VL
DU
Deleted user
12:13 31.07.2011.

Mužić naše drage voditeljice Barbare štrbac:-)

VL
OB
-obrisani-
12:24 31.07.2011.

meni supruga u javnoj kući plati i odabere curu za ševiti jer kaže... da uvijek sumnja u mene kako idem sa drugima... ovako barem zna sa kojom se drpam i sigurna dfa ću se vratiti kući

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.