Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ministar vrdoljak:

'Podržali smo paket zakona i dalje sam protiv poreza na nekretnine'

'30.08.2012. , Zagreb - U Banski dvorima odrzana je redovita sjednica Vlade RH.Ivan Vrdoljak  Photo: Patrik Macek/PIXSELL'
'Patrik Macek/PIXSELL'
24.12.2012.
u 20:03

Ministar je opovrgnuo i da spremaju smjene u HEP-u i Plinacrou rekavši da neam smjena u tim upravama i da se čekaju rezultati 2012. godine

Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak  je u razgovoru za Dnevnik Nove TV objasnio da su HNS-ovi ministri podržali paket zakona među kojima je i onaj o porezu na nekretnine, a ne sam zakon.

- To je paket od preko 130 zakona. Vjerujte mi da će tijekom 2013. mnogi zakoni koji tamo nisu navedeni upasti na listu, a neki će sigurno ispasti s te liste, tako da bi bilo preneozbiljno da smo danas cjepidlačili na listi nekog zakona, nego podržali pakete koji idu u sadržaj koji ćemo, naravno, definirati. Moj stav je i dalje isti, ja sam protiv zakona o porezu na nekretnine.- kazao je Vrdoljak u Dnevniku Nove TV.

Ministar je opovrgnuo i da spremaju smjene u HEP-u i Plinacrou rekavši da nema smjena u tim upravama i da se čekaju rezultati 2012. godine. Kazao je i da će se poduzetnička klima popraviti 2013. godine, a na pitanje zašto se dosad nije po tom pitanju ništa napravilo kazao je da se ništa i nije moglo napraviti jer su ti resori bili previše neuredni i trebalo ih je počistiti.

>> Vrdoljak: Neće biti novih poreza; Linić: Bit će poreza na nekretnine!

Ključne riječi

Komentara 1

CA
campa
16:36 26.12.2012.

I sad bi građani trebali povjerovati HNS-u da su oni protiv zakona.Licemjerno do neba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije