Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRŠKA JOKIĆU:
Povratak na članak

'Ideja reforme usmjerena je isključivo prema dobrobiti djece i razvoju hrvatskoga društva'

Potpisnici ističu kako su solidarni s Ekspertnom radnom skupinom i inzistiraju na ostvarenju uvjeta da se posao dovrši prema pravilima struke, neovisno o politici

Komentari 4

AK
akronim
17:02 25.05.2016.

Gospodin Slobodan Prosperov Novak je rekao sve o plagijatu Šuvareve reforme i članovima. Sramota, kao da ne živite u Hrvatskoj. Netko je rekao: "Sijete u Hrvatskoj, molite boga da pada kiša u Srbiji" Sramite se posebno najglasnija glasnogovornica Jovanovića Sabina Glasovac.

VL
MA
Marko1337
16:56 25.05.2016.

podršku Borisu Jokiću i njegovu timu iskazale su dvije trećine učitelja i nastavnika koji su radili na kurikularnoj reformi, JOŠ JEDAN DOKAZ da je sva ta šuvarizacija promašaj. Jer u tome nisu sudjelovali prosvjetari i drugi suradnici koji misle hrvatski,, domoljubno u interesu hrvatskog naroda.

VL
AN
Anamarija10
22:01 25.05.2016.

Sabina Glasovac komunjara izbačena iz Zadra i sad u ZG soli pamet.

VL
AN
Anamarija10
22:00 25.05.2016.

Jokići, Jovići .....sve sami Srbi. I njih su Turci porazili. Zovimo ih Upomoć kad smo mi Hrvati tako mlaki i neodlučni

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.