Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vruća sjednica Radničkog vijeća u Koprivnici

Podravkini sindikati traže ostavku Ksenije Horvat

Podravka
Josip Maljak/Pixsell
09.12.2009.
u 15:51

Predstavnici manjinskih sindikata jučer su napustili sjednicu Radničkog vijeća ljutiti jer im je predsjednica K. Horvat odgovarala u ime poslodavca.

 

Članovi Podravkinih manjinskih sindikata, Udruge branitelja i predstavnici radnika, danas su zatražili ostavku Ksenije Horvat na mjesto predsjednice Radničkog vijeća i članice Nadzornog odbora.

- Kako K. Horvat zastupa interese radnika u NO-u, najbolje se vidi po tome da su svi sve znali o malverzacijama i kriminalnim radnjama u kompaniji, samo ona koja je još k tome i zamjenica predsjednika NO-a nema pojma ni o čemu - kazao je Mladen Pavković, predsjednik UBIUDR-a. Predstavnici manjih sindikata napustili su jučerašnju sjednicu RV-a, u kojem imaju sedam od 15 članova, ljutiti jer im je predsjednica K. Horvat u ime poslodavca odgovarala na upite.

Sindikati su je optužili i da je svoje istomišljenike godinama zapošljavala na mjesta za koja nisu kvalificirani.

K. Horvat  izjavila je da sasvim sigurno pod pritiskom neće dati ostavku.
Za 16. prosinca najavljen je Skup radnika kojem će prisustvovati i svi članovi uprave.

 

Ključne riječi

Komentara 2

BT
bili-tartuf
17:16 09.12.2009.

tako je...sve triba unistiti,..i zdrava poduzecá ..i ponos Hrvatske,..bravo..sve za \"bractvo-jedinctvo\"...

FR
friz
18:53 09.12.2009.

uhvatite ju za tur i zviznite sa sedmog kata Podravkine sedmerokatnice.Netko će već govno pokupiti.Ako nitko neće,pokupit će nju njezin Polančec.Šta se toliko dajete zaj...t ovoj spodobi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije