Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Podjelom certifikata uspješno okončana prva Styria: SCOOL

styria cool (1)
Foto: VL
1/4
PR
Autor
PR članak
26.11.2012.
u 16:28

Boris Trupčević, direktor Styrije za Hrvatsku, pritom je čestitao svim polaznicima na trudu i motivaciji koju su pokazali tijekom trajanja Styria:SCOOL. Istaknuo je koliko je važno u današnjem poslovnom svijetu biti pokretač promjena.

U prostorima Styrije Hrvatska održana je svečana dodjela certifikata u sklopu prve Styria:SCOOL, medijske akademije pod organizacijom Odjela upravljanja ljudskim potencijalima Styria grupe u Hrvatskoj.

Boris Trupčević, direktor Styrije za Hrvatsku, pritom je čestitao svim polaznicima na trudu i motivaciji koju su pokazali tokom trajanja Styria:SCOOL. Također, istaknuo je koliko je važno u današnjem poslovnom svijetu biti pokretač promjena i osoba koja se ne boji napraviti korak naprijed. Svoje zadovoljstvo angažmanom polaznika i cjelokupnim projektom izrazili su i mentori ovogodišnje Styria:SCOOL koji su kao osobitu prednost ovakvog načina stjecanja znanja naveli vrijeme provedeno u job shadowingu tijekom kojeg su studenti iz prve ruke mogli okusiti poslovanje u medijskoj industriji.

Podsjetimo, studenti različitih fakulteta Sveučilišta u Zagrebu dobili su kroz predavanja, rješavanje poslovnih slučajeva i job shadowing u odjelima po izboru unutar Styria grupe u Hrvatskoj teorijski i praktični uvid u funkcioniranje medijske industrije, kao i mogućnost da kroz vrijeme provedeno u Styria:SCOOL steknu bolji uvid u vlastite afinitete za razvoj buduće karijere. Osim podjele certifikata studentima je predstavljena i zadnja faza ovog projekta: novi poslovni slučaj na kojem će raditi idućih mjesec dana, a čime su dobili priliku primijeniti sva dosad naučena znanja.

Kroz simulaciju stvarnih poslovnih odnosa među članovima različitih odjela koji rade na istom projektu studenti moći produbiti svoja znanja stečena na fakultetu konkretnim praktičnim vještinama koje će im zasigurno biti od velike koristi prilikom početka vlastite karijere.

>>Počeo 'job shadowing' u sklopu prve hrvatske medijske akademije

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?