Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi početak pevecovih
Povratak na članak

'Podigli smo se s dna, pravimo vrhunsko vino i proizvodimo žitarice za Barillu'

Svjesni smo da više nikada nećemo stvoriti tako veliku tvrtku. Ali imamo dobre poslovne kontakte i sposobni smo stvoriti respektabilan biznis, kažu Peveci

Komentari 3

CE
cenzura
09:04 29.07.2014.

Pevec je uništen jer je postao ozbiljna prijetnja stranim trgovačkim lancima pogotovu kada se počeo širiti u "regiji" i krenuo u vlastite proizvodne pogone. Sprega korumpirane politike, sudstva i stranih interesa uništili su trtku u usponu a pod smiješnim i nebuloznim optužbama izvlačenja novca iz vlastite trtke.

VL
WI
wiki54
10:32 29.07.2014.

najveca glupost je skupljanje ovih bodova da bi se mogao procitati neki clanaktim jednostavno citatelje dovodite u stanje nezainteresiranosti za Vecernji list.nemozemo svi sjediti i pisati komentare da bi sakupili tih 5 bodova,uostalom ima i drugi novina.gubite u svakom slucaju!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.