Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomozimo

Počeo drugi humanitarn​i tjedan akcije "Uz nas niste sami"

mikleušić, misija
HRT
10.10.2011.
u 13:45

U drugom humanitarnom tjednu prikupljat će se sredstva za pomoć osobama sa zdravstvenim poteškoćama. Humanitarni telefonski broj za akciju "Uz nas niste sami" je 060 9009.

Na Hrvatskoj televiziji od 10. do 15. listopada nastavlja se humanitarna akcija "Uz nas niste sami". U drugom humanitarnom tjednu prikupljat će se sredstva za pomoć osobama sa zdravstvenim poteškoćama.

Treći tjedan realizirao bi se krajem prosinca i bio bi posvećen suzbijanju nasilja među djecom i ženama. Tako će se kroz emisije "Dobro jutro, Hrvatska" i "Hrvatska uživo" predstaviti pet projekata te će pri tome svaka od udruga imati svoj prezentacijski dan. Uz navedene emisije, u drugom humanitarnom tjednu, uključit će se i "Drugo mišljenje", "8. kat", "Normalan život" kao i mnoge informativne emisije, a subota, 15. listopada, nakon Dnevnika rezervirana je za specijalnu emisiju "Uz nas niste sami", priopćili su iz HRT-a.

Među poznatim licima koja podupiru projekt su i Sanja Mikleušević Pavić, Robert Zuber, Sandra Paović, Ivica Kostelić, Natko Zrnčić Dim i Mihovil Španja.

Humanitarni telefonski broj za akciju "Uz nas niste sami" je 060 9009, a u pozivnom centru na telefone će se javljati poznate osobe iz javnog, kulturnog i političkog života Hrvatske. Uz pozivni centar organiziran je i koncert na kojem će uz Revijski orkestar HRT-a pod ravnanjem Saše Nestorovića nastupiti i dati svoj doprinos: Doris Dragović, Davor Radolfi, Danijela Pintarić, Hana Hegedušić, Ricardo Luque, Gazde i Trio Gušti.

Komentara 1

DE
demokršćanin
18:56 10.10.2011.

DONACIJE! Umjesto da plaćamo Mesićevo zabavljanje,ovako bačeni novac iskoristimo za dobrotvorne svrhe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije