Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na sudu u dubrovniku

Počelo suđenje don Ivici Sinanoviću. Izjasnio se da nije kriv

\'17.12.2008.Split - Sudjenje dilerima Jaksi Cvitanovicu Cviku i ostalim odgodjeno zbog nedolaska svjedoka za srijedu.Prazna stolica za svjedoke,u pozadini branitelji optuzenih. Photo: Ivo Cagalj/24sa
Ivo Cagalj/Pixsell
26.04.2013.
u 10:30

Sinanovića, svećenika Dubrovačke biskupije, tereti se za ubojstvo na mah koje se dogodilo u župnoj kući u mjestu Banići u Dubrovačkom primorju u noći 22. svibnja kada je smrtno stradao Marko Kraljević.

U četvrtak je na Županijskom sudu u Dubrovniku počelo suđenje don Ivici Sinanoviću, donosi IKA. Sinanovića, svećenika Dubrovačke biskupije, tereti se za ubojstvo na mah koje se dogodilo u župnoj kući u mjestu Banići u Dubrovačkom primorju u noći 22. svibnja kada je smrtno stradao Marko Kraljević.

Don Ivica Sinanović u četvrtak je rekao da nije kriv te je iznio svoju obranu. Ispričao je što se dogodilo u noći 22. svibnja. Kako piše IKA, Sinanović je rekao da mu namjera nije bila udarcima ubiti protivnika nego ga onesposobiti, da je Kraljeviću nakon što je pao na pod pružio prvu pomoć te da je to bio jedini njegov kontakt s pokojnikom dok je on ležao na podu.

Jučer je kao svjedok optužbe iskazivao i don Tihomir Šakota kojeg je don Ivica kobne noći tri puta zvao tražeći od njega da zove policiju i hitnu pomoć. On je naveo i da je nakon nemilog događaja čuo od ljudi da je pokojni Kraljević te noći, na proslavi Dana Općine Dubrovačko primorje u Slanom, izjavljivao da će konačno riješiti slučaj svećenika Sinanovića, navodi IKA.

Svjedočio je i stručnjak za sudsku medicinu dr. Igor Borić.

>> 'Nisam pop ubojica. Vikao je da će me zaklati, ubiti'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije