Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI DOZNAJE

Počele e-Ovrhe, evo koliko će sada koštati. Starim ovršenicima ostaju enormni troškovi

29.09.2021.
u 06:30

Uvedena je i obveza slanja obavijesti ovršeniku o dugovanju; javni bilježnici dužni su obavijestiti ovršenika i pozvati ga da u roku od 15 dana podmiri dug ili da se očituje osporava li tražbinu i u kojem dijelu

Ključne riječi

Komentara 40

Avatar TvojUjko
TvojUjko
06:39 29.09.2021.

Bit ce masovne bezanije i dalje iz ove zemlje slučaj.

PA
pavlov
08:17 29.09.2021.

Taj Ovršni Zakon je ostavština SDP-a!!! Gdje su građanima nabijene kamate i razni troškovi, a skoro u isto vrijeme je donijet "Zakon o predstečajnim nagodbama" gdje su firmama bliskima SDP-ovoj vlasti opraštani višemilijunski dugovi..... Osobito u prvom valu istih, kad se je "opraštalo" šakom i kapom, naravno privilegiranima.... Poslije se je to malo uredilo (za one tvrtke ne baš tako bliske politici), pa su postupak morali odobriti vjerovnici itd...

SS
simpatican.simpa
11:13 29.09.2021.

Zanimljivo nitko ne želi napraviti analizu blokiranih, zašto je blokirani, tko mu nije platio, tko ga je opljačkao u predstečajnoj , koji lihvar/štedionica/banka ? Tko štiti građane od takvih pljački ? Slažem se da treba dugove plaćati, ali treba prijeije riješiti uzrok.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?