Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetni kriminal

Počela turistička i sezona krađa po plažama, hotelima i parkiralištima

plaža
Arhiva/PIXSELL
06.07.2010.
u 10:44

Okradeni su vlasnica vodičkog hotela, prodavač sladoleda u Brodarici, Zagrepčanin na vodičkoj plaži; jednom je Stankovčaninu provaljeno u automobil...

 Turistička je sezona na Jadranu zasigurno počela, a to zorno pokazuju bilteni dužobalnih policijskih uprava posljednjih dana i učestale krađe po plažama, hotelima, apartmanima i parkiralištima na širem šibenskom području. S dolaskom većeg broja turista pristiže i sve veći broj kradljivaca i lopova pa je tako jučer 51-godišnja vlasnica hotela Kristina u Vodicama ostala bez ''manjeg iznosa stranog i domaćeg novca'', kako ističu u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj.

Bez novca je ostao i 27-godišnji prodavač sladoleda na plaži Rezalište u Brodarici kod Šibenika. Na plaži vodičkog hotela Olimpija, pak, bez torbice s novcem i dokumentima ostao je 33-godišnji Zagrepčanin, a na plaži u Prosiki kod Pirovca 27-godišnjaku iz Stankovaca nestala je torbica s novcem, dokumentima i mobitelom. Kao i prijašnjih godina, policajci upozoravaju turiste da pripaze na svoje stvari na plažama, parkiralištima i odmorištima uz cestu i da zaključavaju automobile, apartmane, hotelske sobe...

Lopovi okrali turiste na plažama u Zatonu i u Pakoštanama

Jučer je na plaži u Pakoštanama nepoznati počinitelj iskoristio nepažnju 49-godišnjaka iz Zagreba te mu je otuđio torbicu s novcem i osobnim dokumentima.

Na plaži u Zatonu kod Zadra u nedjelju poslijepodne nepoznati lopov od 25-godišnje državljanke Slovačke otuđio je novčanik s osobnim dokumentima i novcem. Oštetio ju je za oko 3000 kuna.

Jučer je na plaži u Pakoštanama nepoznati počinitelj iskoristio nepažnju 49-godišnjaka iz Zagreba te mu je otuđio torbicu s novcem i osobnim dokumentima. I on je oštećen za oko 3000 kuna - izvijestili su iz zadarske policije.

 

Komentara 6

BO
boston
13:26 06.07.2010.

Uh, oh !! Nadam se da mi ne provale u stan u Zagrebu, dok me pljackaju na moru....

10
101lakeoswego
11:22 06.07.2010.

da je ovo ukrasti kaj tu lezi, samo kak bi je vragu nosio, morao bi imat pomoc, hehehehehehehe, tamo gdje su ljudi tamo su nazalost i lopovi, koji hocu sve a nece radit, hehehehehehehehe

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
11:47 06.07.2010.

Da vam malo priteknem u pomoc? Ljetni kriminal duz Hrvatske obale . Neidite na Hrvatsko more na srbskom nema kriminala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije