Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA TRAŽI POMOĆ

Pobjegao pacijent psihijatrijske bolnice na Rabu: 2009. godine pokušao ubiti djevojku i njezina strica

Babić Drago
Foto: Screenshot Neno
12.07.2016.
u 13:25

Drago je zadnji put viđen u mjestu Kampor na otoku Rabu.

Primorska policija objavila je na svojim stranicama kako traga za Dragom Babićem čiji je nestanak prijavljen 22. lipnja.

Drago je zadnji put viđen u mjestu Kampor na otoku Rabu. Srednje je građe, prosijed je i ima kestenjaste oči. Riječ je o teže pokretnoj osobi koja teže govori, a u trenutku nestanka nosio je narančastu majicu, kratke sivo-smeđe hlače i plave tenisice. Rođen je 6. studenoga u Tesliću, BiH.

Drago Babić 2009. godine pištoljem je pokušao ubiti tada 18-godišnju Anitu Šalov i njezina strica Zorana Šalova koji je tada imao 35 godina. Nakon što ih je pokušao ubiti, Babić je pucnjem u glavu pokušao oduzeti život i sebi. Djevojku je teško ranio pogodivši je u glavu. 

Drago Babić bivši je voditelj nekad popularnog kluba Bakarska vodica, a zadnjih nekoliko godina nalazio se u psihijatrijskoj bolnici na Rabu. Iz bolnice je pobjegao 22. lipnja i tada mu se gubi svaki trag.

– Kako dosadašnja potraga za nestalim Dragom Babićem nije rezultirala njegovim pronalaskom, policija moli pomoć građana. Ako raspolažu korisnim informacijama o tome gdje bi se nestali mogao nalaziti ili imaju druga korisna saznanja koja bi pomogla da se nestala osoba pronađe, neka se jave na telefon 192, najbližoj policijskoj postaji ili na adresu elektroničke pošte primorsko-goranska@policija.hr – objavila je policija. 

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
19:07 12.07.2016.

Ja sam iz Rijeke, i jako mi je dobro poznat ovaj slučaj. Ova... da tako kažem.... životinja od čovjeka (isprika životinjama), cijelu je noć po riječkim birtijama pio i tulumario s tim Zoranom Šalovom, pa je, nakon nekakvih razmirica, potegao na njega pištolj i ispalio nekoliko metaka, ali je ovaj uspio uteći. Tada je krenuo prema domu Zoranovog brata, da riješi nekakve njihove razmirice, pozvonio je na njegova vrata, ali je, nažalost, vrata otvorila mlada kćer vlasnika kuće, tada 18-godišnja Anita, kojoj je ova životinja od čovjeka bez riječi ispalila metak u glavu !!! Nakon toga je pobjegao, pa pritisnut potjerom odlučio si je oduzeti život ispalivši (i) sebi metak u glavu, ali je preživio, i, pošto je proglašen nesposobnim za suđenje, smješten u psihijatrijsku ustanovu, iz koje je sada, kako čitam, pobjegao. Jadna, sirota, nedužna, mlada Anita Šalov ostala je u trajno vegetativnom stanju, biljka. Ovoj životinji neka Bog presudi, a za mladu Anitu Šalov se molim da se dogodi nekakvo čudo.

Avatar Peterančan
Peterančan
15:56 12.07.2016.

Bliže se izbori pa otišel k bratiću v Sanobor, morti ga dene kam na listu, ili za ministra demontaže auto-radija.

Avatar superhik74
superhik74
16:22 12.07.2016.

Sada bi ga trebalo potraziti u Zagrebu oko Markova trga. Cuo je da je raspusten Sabor i da nema vlade pa je covjek promislio kako zadovoljava sve uvjete da bude novi clan vlade ili Sabora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije